RECISA presenta dos nous vehicles per a la recollida de residus

dimarts 31 de gener de 2017, la mercantil ha presentat a l'aparcament de l'avinguda de Sant Francesc d'Ontinyent, els dos nous vehicles per a la recollida d'escombraries a la comarca de la Vall d'Albaida.

L'empresa comptarà amb un camió multifuncions de 20 m3 capaç de recollir els contenidors d'escombraries i els de reciclatge (cartró, envasos i vidre), a l'estar dotat d'una grua. D'aquesta manera, pot realitzar el treball de qualsevol altre vehicle que estigui avariat, evitant així retards en la recollida.

L'altre vehicle és un camió recol·lector "monocasc" amb capacitat per 12 m3, havent només cinc a Espanya. Amb ell es pretén solucionar el problema de la fuita de líquids a l'estiu, per l'elevada quantitat que té les escombraries en aquesta època. La seva caixa compactadora és un bloc estanc, que evita la fuita d'aquests, a diferència d'altres sistemes.

La idea que es maneja amb aquests camions és la de reforçar la dotació de mitjans de l'empresa en tots els àmbits de prestació de serveis del Pla de Minimització de Residus de la Vall d'Albaida.

Deixi un comentari